Шафа розстойна ШРЛ-065 призначена для вистоювання тістових заготовок у виробничих лабораторіях підприємств системи хлібопродуктів, визначення хлібопекарських властивостей борошна.
Шафа розстойна ШРЛ-065 забезпечує:
Автоматичний відлік і індикацію заданих тимчасових інтервалів
Установку і регулювання температури. Рівномірний розподіл температури в робочій камері
Збереження параметрів програми при виключенні електроживлення
Цифрову індикацію поточної і заданої температури
Зволоження паром хлібобулочних виробів
Візуальний контроль процесу.
Шафа розстойна ШРЛ-065 має:
Мінімальний час виходу на робочий режим
Мале енергоспоживання
Оптимальні вагові характеристики
Простий в експлуатації (вироби оснащені програмно-орієнтованим контролем)
Висока надійність в робіт
Всі відповідальні елементи виробу зроблені з імпортних матеріалів і комплектуючих.
Найменування параметра
Значення параметра
Разове завантаження
1 заготовка з борошна для подового хліба 2 заготовки з борошна для формового хліба
Діапазон регульованих температур
від t навк. серед. +5 до +45
Граничне відхилення температури за обсягом камери від заданої, ° С
±1
Максимальне відхилення температури будь-якої точки від середньої, ° С
±0,5
Час розігріву, хв., не більше
20 (до температури вистоювання)
Час безперервної роботи, год., не менш
16
Засіб зволоження
ємність для води
Завдання режимів роботи
з пульта управління
Отримання інформації з пульта управління про технологічні режими роботи
візуальна інформація
Полички, які переставляються, шт., не меньше
2
Електроживлення, В / Гц
220/50
Встановлена потужність, кВт, не більше
0,55
Розміри робочої камери, мм
не більше: ширина х висота х глибина 520 х 350 х 350
520 х 350 х 350
Габаритні розміри, мм не більше: ширина х висота х глибина
820 х 562 х 600
Маса, кг не більше
42
Температура навколишнього середовища при експлуатації, ° С
Призначена для вистоювання тістових заготовок у виробничих лабораторіях підприємств системи хлібопродуктів, визначення хлібопекарських властивостей борошна.
ціну уточнюйте
Виробництва: ВАТ «Смоленське СКТБ СПУ», Росія
Шафа розстойна ШРЛ-065 призначена для вистоювання тістових заготовок у виробничих лабораторіях підприємств системи хлібопродуктів, визначення хлібопекарських властивостей борошна.
Шафа розстойна ШРЛ-065 забезпечує:
Автоматичний відлік і індикацію заданих тимчасових інтервалів
Установку і регулювання температури. Рівномірний розподіл температури в робочій камері
Збереження параметрів програми при виключенні електроживлення
Цифрову індикацію поточної і заданої температури
Зволоження паром хлібобулочних виробів
Візуальний контроль процесу.
Шафа розстойна ШРЛ-065 має:
Мінімальний час виходу на робочий режим
Мале енергоспоживання
Оптимальні вагові характеристики
Простий в експлуатації (вироби оснащені програмно-орієнтованим контролем)
Висока надійність в робіт
Всі відповідальні елементи виробу зроблені з імпортних матеріалів і комплектуючих.